Claus Schønberg den 28-06-2018
    Skolebestyrelsesvalg
    På opstillingsmødet den 10. april 2018 blev følgende personer opstillet til skolebestyrelsen for perioden august 2018 til juli 2021.
    Claus Boje
    Karin Kærgaard
    Louise Andersen
    Mie Petersen
    Lisbeth Hvenegaard

Efterfølgede har :
    Ulf Soll
    Nina Tjerrild
    valgt at opstille som suppleanter.

På Anna Trolles skole skal der vælges 5 forældre-valgte medlemmer og 2
    suppleanter, dvs. at skolebestyrelsesvalget på Anna Trolles Skole er blevet afholdt som fredsvalg.

Den nye skolebestyrelse har den 14. juni konstitueret sig med Claus Boje som formand og Karin Kærgaard som næstformand.

Claus Boje

Trine Kam Pedersen den 28-06-2018

Nyt skoleår, nye køreplaner

I forbindelse med det nye skoleår, kommer der nye køreplaner.

Du kan allerede nu se buskøreplanerne for næste skoleår på Rejseplanen og FynBus.dk

Læs mere om ændringerne i de nye køreplaner her.

I Rejseplanens app til smartphones kan du desuden søge på dit eller dit barns rejse og tilmelde dig beskeder om forsinkelser eller ruteændringer, fx på grund af vejarbejde.

Se hvordan du gør på fynbus.dk/push

God sommer fra Kørselskontoret

• Trine Kam Pedersen den 26-06-2018
    Børn og unge køber forbudte knive på nettet.

I stigende grad har Politiet i det sidste stykke tid haft sager, hvor børn og unge køber Counterstrike knive hjem fra udlandet via Internettet.
    Disse knive er ulovlige- og farlige- og der er skærpet kontrol i pakkeposten, hvor pakker bliver gennemlyst. Sagerne resulterer i en forholdsvis stor bøde (3.000 kr.) og selvfølgelig konfiskation, samt risiko for en plet på straffeattesten.
    De såkaldte halsknive er ulovlige at købe, besidde og gå med, og vi vil gerne opfordre forældre til at være opmærksomme på dette.
    SSP Middelfart

Med ønsket om en god sommer

Bo Hansen
    SSP-konsulent
    Middelfart Kommune
    Tlf.. 21275697
    www.sspmiddelfart.dk

www.middelfart.dk

Trine Kam Pedersen den 26-06-2018

Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.

Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.

• Trine Kam Pedersen den 22-06-2018

Skolekort til 2018/2019

Der er nu sendt besked til alle dem, som ikke er berettiget til at få skolekort fra næste skoleår.

Har du ikke hørt fra Kørselskontoret betyder det derfor, at dit barn også har skolekort til skoleår 2018/2019, og skal passe godt på skolekortet i sommerferien, da det også skal benyttes efter sommerferien.

Hvis det er første gang der er søgt om skolekort, og har I ikke hørt fra Kørselskontoret inden den 16. juni, er skolekortet bevilget. Nye elever der er bevilget skolekort, og starter i 0. klasse efter sommerferien, eller elever der får ny distriktsskole i forbindelse med de skal i overbygningen, får udleveret skolekort senest den første skoledag efter ferien, hvis de er berettiget til kørsel.

Skulle der være spørgsmål til skolekort, kan Kørselskontoret kontaktes på tlf. 88 88 48 03. Der besvares dog ikke henvendelser om skolekort i ugerne 29, 30, 31 og 32.

God sommer

Kørselskontoret