• Trine Kam Pedersen den 21-11-2017

Rute 371 – omkørsel gælder også fredag d. 24. november.

Som tidligere udmeldt kører rute 371 omkørsel onsdag d. 22. november og torsdag d. 23. november. På grund af udsigt til dårligt vejr, er rute 371 også nødt til at køre omkørsel ad Poppelvej og Strandgårdsvej fredag d. 24. november.

Vi beklager de gener det må have.

• Trine Kam Pedersen den 16-11-2017

Omkørsel for rute 371 – Åbakkevej, Varbjerg og Bro Strandvej

I forbindelse med asfaltarbejder, kan rute 371 ikke betjene Åbakkevej, mellem Middelfartvej/Bogensevej og Varbjergvej, samt hele Varbjergvej og Bro Strandvej mellem Varbjergvej og Poppelvej, onsdag d. 22. november og torsdag d. 23. november 2017.

Ruten vil i stedet køre omkørsel ad Poppelvej og Strandgårdsvej, inden den kommer tilbage på ruten igen på Åbakkevej.

Vi beklager de gener det må give.

• Trine Kam Pedersen den 16-11-2017

Omkørsel: Rute 371  Brovej og Åbakkevej

I forbindelse med asfaltarbejder, kan rute 371 ikke betjene Åbakkevej, på strækningen mellem Bro Strandvej  og Brovej, samt hele Brovej, mandag d. 20. november og tirsdag d. 21. november 2017.

Der køres omkørsel ad Åbakkevej fra Bogensevej til Bro Strandvej.

Vi beklager de gener det må give.

Claus Schønberg den 03-11-2017
    Kære forældre.
    Så er der tid til et par spændende nyheder, inden det bliver helt weekend.
    Som I ved har vi sagt farvel til Jan, Charlotte og Henning. I den forbindelse afholdt vi i mandags ansættelsessamtaler hele dagen. Vi har nu ansat 2 lærere:

* Dennis Tschiskale, en nyuddannet på 27 år. Dennis vil bl.a. være i 8.klasse, og i 3.klasse.
       Denni s starter mandag d. 6.november.

* Mikael Nielsen, en erfaren lærer på 57. Mikael skal primært være i 6.klasse.
       Mikael vil nok starte 1.december.

Vi glæder os til at få begge i gang, og håber meget I vil tage godt imod dem.

Næste torsdag afholder vi ”Åben Skole” i hele kommunen. Vi har valgt at åbne skolen fra 08.00 – 16.30. Her er I alle meget velkomne, til at komme forbi og være med. Der vil selvfølgelig også være kaffe hele dagen.

Rigtig god weekend,
    Vh Claus.